Büyülenme Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve yazgı kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

ürkü pas yardımıyla sineerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı dosdoğru iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok amelî ve hızlı bir şekilde evgin çıkış gestaltlabilir.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar acil konum takkadak bapnın kabil olan en az devran kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseri kullanım meydanından kâr edinmek amacı ile yapılan, en okkalı 100 koca kapasiteli ve mabeyin kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta nüfus nüshasına sargılı olarak merdiven yaygınliği ayarlanmalıdır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda makul bir süre ısı ve alev intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Yangın simultane insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesi derunin yangın kapısı son basamak eleştiri bir öneme sahiptir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız stabil evetğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana için bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Gerçekten yangınlardan korunmak ciğerin bel kemiği olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Yangın yönetmeliğinde söylem edilmiş olduğu üzere kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Bapların resen yangın kapısı kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yanı silsile otomasyon sistemlerine oranlı aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın kapıları camlı olur.

Yangın kapkaloriın (müstacel çıkış kapısının) çizgi amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide dokumalmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sertndaki tütün, yangın, kavara vs. gibi durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu zararlı koşulların öbür katlara geçişini hapsetmek veya mümkün olduğu derece geciktirmektir.

Yangın Bapsı zemin amacı insanoğluın muhatara gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Dokumaların yangınlardan korunması karşı yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin strüktürlmasına ruhsat verilmektedir.

Yeni yapılan konutlarda  bodrum katlar dahil 4 tabakaı geçmeyen konutlar, birlik evler, ikiz evler ve aralık evler üzere konutlarda, biricik kullanıma seslenme eden binalarda kaçış mesafesine denetlemelmaksızın düzgülü merdivenlerle sağlamlanabilmekte ve diğer rastgele bir özellik aranmamaktadır.

Report this wiki page